Een Cursus in Wonderen

is een Cursus in Liefde!

Een cursus in wonderen, wereldwijd voor miljoenen mensen hét levensboek, is de uitwerking van alle tekst die psychologe Helen Shucman gedicteerd kreeg van een innerlijke stem. Centrale thema’s in dit boek, de belangrijkste inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson, zijn liefde, vergeving en niet-oordelen.

Wie aan de Cursus begint, zal onder de indruk raken van de inhoud, het vanzelfsprekende gezag dat eruit spreekt en de indrukwekkende toon van woorden. Een cursus in wonderen stelt ons ego voor radicale keuzes. Kiezen we voor illusie of waarheid, angst of liefde?

♡ Online: iedere dag 1 les van 5 minuten. Begin vandaag met de podcast Een Cursus in Wonderen van LiefdeWerk. Doe je mee?

♡ Live: verdiep, verwonder, verrijk in een groepscursus in Noordwijk!

Om de week ontmoeten we elkaar, delen wat we tegenkomen in ons dagelijks leven en wat we daarvan kunnen leren met de Cursus. Kijk op de agenda wanneer de volgende groep start. Je kunt altijd tussentijds instromen! Twijfel? Bel me, dan stemmen we af wat klopt.

Start vandaag met de podcast van Een Cursus in Wonderen!

Individueel

Online
€ 60 sessie van 1 uur
€ 275 traject van 5 sessies van 1 uur

Live
€ 90 sessie van anderhalf uur
€ 400 traject van 5 sessies van anderhalf uur
Het traject is inclusief een half uur kennismaking.