Café De Liefde

Inspiratie – ontmoeting – plezier

Vind je het fijn om anderen te ontmoeten op je pad van bewustwording? Wil je inspiratie ontvangen in een sfeer van openheid en authenticiteit. Ik miste zo’n plek in de Bollenstreek. Daarom heb ik nu een gezellig, alcoholvrij pop-up Café De Liefde opgezet! In het prachtige pand van de voormalige ABN/AMRO aan het Lindenplein 6 in Noordwijk organiseer ik daar:

CreaCafé

Spiritueel Café i.s.m. Carla Ouwehand

Filmavond met napraatcafé

Healing circle

En meer…

Wil je op de hoogte blijven van dit soort evenementen? Vraag dan de nieuwsbrief aan. Je bent van harte welkom in Café De Liefde!

Café De Liefde

Inloop Café De Liefde

Iedere dinsdag 10.00-12.00u

Kom je een kopje thee drinken? Voor als je vastloopt, je met een burn-out thuis zit of het ‘gewoon’ fijn vindt om anderen te ontmoeten.

Carla Ouwehand is, samen met mij, gastvrouw. Vrijwillige bijdrage=lief.

Pamela Kribbe
TIjn touber en binkie touber
Dennis Kivit
Juglen Zwaan
Jyoti Verhoeff

Bijzondere evenementen

Wil je geïnspireerd worden in de Liefde, in spiritualiteit? Ik organiseer regelmatig bijzondere evenementen op locaties als de Muze in Noordwijk en de Soefitempel in Katwijk.

Tijn Touber en Binkie Touber, Henk Fransen, Pamela Kribbe, Dennis Kivit, Pieter Scheffe, Bas Steman, Juglen Zwaan, Jyoti Verhoeff en Juno Burger

stonden al eens op de agenda!

Ik hoop in 2021 wederom een Festival van de Liefde te organiseren, samen met Petra Meiburg Natuurcoach. In februari 2020 organiseerden wij ons allereerste Festival. Wat een feest van liefde, samenzijn, ontmoeting! Met workshops, lezingen, dansen, yoga, mantra zingen, live optredens. en een gezellig vegan café (Nissa Café uit Hillegom). Hou je de agenda in de gaten?