Café De Liefde

Inspiratie – ontmoeting – plezier

Vind je het fijn om anderen te ontmoeten op je pad van bewustwording? Wil je inspiratie ontvangen in een sfeer van openheid en authenticiteit. Ik miste zo’n plek in de Bollenstreek. Daarom heb ik nu een gezellig, alcoholvrij pop-up Café De Liefde opgezet! In het prachtige pand van de voormalige ABN/AMRO aan het Lindenplein 6 in Noordwijk organiseer ik daar:

CreaCafé

Spiritueel Café i.s.m. Carla Ouwehand

Filmavond met napraatcafé

Healing circle i.s.m. Mirjam Elfering

En meer…

Wil je op de hoogte blijven van dit soort evenementen? Vraag dan de nieuwsbrief aan. Je bent van harte welkom in Café De Liefde!

Café De Liefde

Inloop Café De Liefde

Iedere dinsdag 10.00-12.00u

Kom je een kopje thee drinken? Voor als je vastloopt, je met een burn-out thuis zit of het ‘gewoon’ fijn vindt om anderen te ontmoeten.

Carla Ouwehand is, samen met mij, gastvrouw. Vrijwillige bijdrage=lief.

Na een tijdelijke sluiting  in verband met de corona maatregelen is het Café weer geopend vanaf dinsdag 24 november! Welkom! 

Pamela Kribbe
TIjn touber en binkie touber
Dennis Kivit
Juglen Zwaan
Jyoti Verhoeff

Bijzondere evenementen

Ik nodig regelmatig bijzondere sprekers en muzikanten uit om op locaties als de Muze in Noordwijk en de Soefitempel in Katwijk ons te inspireren in de Liefde.

Tijn Touber en Binkie Touber, Henk Fransen, Pamela Kribbe, Dennis Kivit, Pieter Scheffe, Bas Steman, Juglen Zwaan, Jyoti Verhoeff en Juno Burger

stonden al eens op de agenda!

In februari 2020 heb ik samen met Petra Meiburg het Festival De Liefde georganiseerd. Met workshops, lezingen, live muziek én een Café De Liefde.